Na ruim zeven jaar gevestigd te zijn geweest aan de Overtoompassage is dames en heren kapsalon Hairview vanaf 01-11-2021 verhuisd naar Brederodelaan 2 (voormalig Rabobank).

Door de groei van extra personeel en veel vaste klanten is de kapsalon letterlijk uit het pand gegroeid. Annika, Daphne, Esther, Valeska en Claudia van Hairview Papendrecht zijn met hun knip-, kleur-, folie en balayage specialiteiten inmiddels een begrip in de regio. De dames kijken er naar uit om op de nieuwe ruime locatie aan de slag te gaan. Het splinternieuwe interieur past naadloos op onze doelgroep en de kwaliteit die zij leveren. Wij hopen in deze prachtige salon veel klanten blij te kunnen maken en met net zoveel plezier te werken als aan de Overtoompassage! Toe aan een nieuwe coupe/haarkleur of gewoon nieuwsgierig? Bel voor een afspraak naar: 078-3031637.